facebook

Леся Нікітюк повністю роздягнулася біля чану: лише таця з раками і гола Леся

Леся Нікітюк знає, як викликати захоплення фанатів

Ведуча показала, як релаксує перед вихідними.

Леся Нікітюк любить епатувати публіку своїми інколи несподіваними витівками. Цього разу зірка показала, чим вона займається у п’ятницю.

Леся наварила раків, роздяглася і позувала оголеною біля чану з гілками ялинки та травою. Тацею з раками Нікітюк і прикрила свої інтимні місця.

Шию ведучої прикрашало золотисте намисто з зіркою, у вухах були маленькі сережки-кільця. Вона широко усміхалася на камеру.

“Плани на вечір п’ятниці? Я раків наварила. P.s. Я вже бачу ці заголовки завтра… – Никитюк, прикрываясь тем, что варит раков, фоткалась обнаженной в чанах. Подруги остались голодными и неприкрытыми”, – написала під світлиною Леся.

Шанувальники Нікітюк у захваті від фото.

“З такою фігурою можна і не прикриватись раками. Фото гарне”, “Бомба! Одразу видно – наша мала! А якщо серйозно, то я захоплююся цією дівчиною. Вогонь”, “Богиня”, “Шикарна, а ноги”, – написали фоловери у коментарях.




Раніше Українці писали, що українська телеведуча Леся Никитюк відверто розповіла як та за що у 2000-х роках сиділа у слідчому ізоляторі у Хмельницькому.

Зірка мала забрати у подруги рисову муку яку та привезла для неї з закордону.

“Насипала її в прозорий пакетик, на два тижні вистачило б. І я пішла з цим по центру Хмельницького. Дійшла до зупинки, а там така черга на маршрутку, думаю: “Пройдуся трохи, вже там сяду, доїду додому”, – поділилася 32-річна знаменитість

Та план Лесі порушили правоохоронці що проходили повз Лесі. Запитавши у зірки, що та несе в пакеті, правоохоронці отримали досить чесну відповідь: “мука”. Та тільки посміялись і забрали Никитюк до СІЗО.

Там Леся Нікітюк повинна була очікувати на батьків.

“А потім ще й мама прийшла і запитала мене:” Чого ти так мало взяла? Я ж просила ще і для себе! “- додала Никитюк з посмішкою на обличчі.

Читайте також:  Чоловікам до 45 років заборонено перетинати кордон, і ось чому

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.