facebook

«Брехуни, здохніть!»: Зеленського з чиновниками облаяли через платне лікування від коронавірусу (ВІДЕО)

Жінка не стримувала емоцій, вигукуючи образи на адресу президента, керівників регіону та МОЗ

Президент України Володимира Зеленський під час його візиту до Чернівців потрапив у незручну ситуацію. Мешканці міста виявилися не задоволені тим, як держава бореться з коронавірусом, зазначає УНІАН.

Інцидент стався вранці, коли президент виходив з готелю в центрі міста у супроводі чиновників свого Офісу та місцевих органів влади. Відео опублікував телеканал «Чернівці» у Facebook.

У якийсь момент Зеленського емоційно покликала багатодітна мати, яка почала розповідати йому про свої проблеми з житлом. Після закінчення цієї розмови увагу всіх привернула літня жінка словами «Де брехуни?». Вона почала кричати у бік делегації, що рухалася до машин.

Брехуни! Душегуби, страшні душегуби! У мене чоловік ковідом хворий – ні одна п*да не вернула кошти, все за свої кошти, 30 тисяч пішло на лікування! Шоб ви поздихали, брехуни, здохніть!, – виголошувала жінка

Деякі перехожі закликали її бути більш ввічливою та порадили поспілкуватися зі ЗМІ.

Хто кореспондент? Я хочу знати, хто кореспондент», – звернулася жінка до представників мас-медіа, почавши голосно критикувати керівництво Міністерства охорони здоров’я в особі Максима Степанова та Віктора Ляшка.

Судячи з відео, з представників влади до жінки так ніхто не підійшов – вони поїхали.

Читайте також:  Страшна аварія з поліцейськими під Києвом: двоє загинуло, – ЗМІ

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.