facebook

На Прикарпатті рецидивіст вбив товариша молотком по голові і закопав біля річки

На Прикарпатті чоловік убив знайомого і закопав його тіло на березі річки. Про це розповіли на сторінці поліції Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві раніше зниклого прикарпатця.

25 вересня про зникнення 56-річного жителя Надвірної повідомила його дочка.

В ході пошукових робіт поліцейські встановили, що 16 вересня між зниклим і його 37-річним знайомим, який працював і жив у чоловіка деякий час, виник конфлікт.

Чоловіки посварилися з приводу оплати за виконану роботу. В ході сварки злочинець взяв в руки молоток і завдав кілька ударів по голові господаря. Після цього він незаконно заволодів автомобілем загиблого і його мобільним телефоном, а від тіла вирішив позбутися.

Спершу затриманий все заперечував і давав суперечливі свідчення. Однак пізніше він зізнався у скоєному і розповів, що викинув його тіло в річку.

Поліцейські разом з водолазами шукали тіло загиблого кілька днів. Як виявилося, воно було Закопане на березі річки в Надвірній.



Також правоохоронці з’ясували, що злочинець раніше вже був судимий за вбивство і вийшов на свободу в 2015 році.

Підозрюваний затриманий, незабаром йому повідомлять про підозру за фактом вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 “умисне вбивство” Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте також:  У Кривому Розі померла вагітна жінка, яку підпалив неповнолітній хлопець

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.