facebook

Почергове задоволення: секрети і особливості пози 68 для незабутнього сексу (18+)

На відміну від пози 69, для 68 потрібно лягати не живіт до живота, а спиною до живота. Заінтригували? Тоді розповідаємо докладніше.

Якщо ти з партнером підкорила всі вершини пози 69, пора переходити на новий рівень. Причому як фізично, так і емоційно. Поза 68 – відмінний в цьому помічник, якщо ви, звичайно, готові до почергового задоволення.




Особливість пози 68
– максимальний контакт тіл і неймовірні відчуття від орального сексу. Правда, є нюанс: щоб займатися нею, партнери повинні бути приблизно одного зросту і ваги, інакше можуть виникнути незручності, пише Cosmo.com.ua.

Тепер перейдемо до головної частини. На відміну від пози 69, для 68 потрібно лягати не живіт до живота, а спиною до живота. Найкраще робити це на дивані, щоб нікого не травмувати. Спочатку партнер, який готовий на «самопожертву» і першим догоджати свою кохану людину, лягає на спину і згинає ноги в колінах. Потім другий дуже акуратно і повільно лягає спиною до нього на живіт таким чином, щоб геніталії були поруч з ротом, а плечі зручно спиралися на ноги.

Далі, як ти розумієш, починається сам процес. Травмуватися під час нього дуже легко. Тому парам, які тільки починають практикувати цю позу, рекомендуємо підкласти під поперек, коліна і голову партнера знизу, а також лікті і шию партнера зверху подушки. Також цей лайфхак підійде, якщо хтось із партнерів важче. А якщо чоловік або дівчина зверху нижче того, хто знизу, подушку можна покласти прямо на живіт другого.

https://www.instagram.com/p/B58Wk70i-0E/?utm_source=ig_embed

Ще одна важлива порада – не забувайте при оральному сексі в такій позі використовувати лубриканти. По-перше, партнеру знизу, враховуючи фізичне навантаження, буде важко дихати, а значить, і слини на весь процес не вистачить. По-друге, так можна швидше довести кохану людину до оргазму. А сексологи рекомендують використовувати при цьому ще й інтимні гаджети. Так, невеликий вібратор в анусі партнера зверху додасть йому більше задоволення від орального сексу.

Читайте також:  “Марічка ще була жива, коли з неї зрізали шкіру”: Нові подробиці вбивства дівчат у новорічну ніч. “Катували не одну годину”

Шукайте деталі в групі Facebook

Теги: , ,

Джерело.