facebook

Франківськ знову потрапив до «червоної зони»

Сьогодні, 15 жовтня на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Івано-Франківськ знову внесли до “червоної зони”, пише Голос-Інфо з посиланням на Бліц.

Тож уже з опівночі 19 жовтня в місті почнуть діяти обмеження “червоної зони”. Як саме житиме Франківськ у найближчі два тижні розповів міський голова Руслан Марцінків у своєму зверненні до містян.




“Хочу всіх заспокоїти. Громадський транспорт, як їздив так і буде їздити, ринки і бізнес будуть працювати. Ми звернулися до кабміну і Степанова, щоб він виконав обіцянку і дозволив органам місцевого самоврядування самим вирішувати питання про роботу закладів дошкільної освіти і шкіл. Сподіваюся, що вони дотримають слова і завтра, коли це питання розглядатиме Кабмін нам дозволять самим приймати рішення. Ми посилимо заходи. На моє переконання внесення Франківська та ще ряду міст не відповідає ситуації. В нас 270-295 пацієнтів є у медзакладах. Тож показники треба змінювати. З понеділка ми повинні жити з обмеженнями. Більш детальну інформацію будемо знати завтра, коли Кабмін прийме рішення. окрім того треба забезпечити додаткову безпеку членам ДВК щоб вибори відбулися безпечно”,
– сказав мер.

Читайте також:  Експерт проекту “Поверніть мені красу” розповів франківцям секрети вроди та довголіття. ФОТО/ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.