facebook

За силами АТО на Луганщині стежать російські військові з Абхазії

Військовослужбовці Збройних сил Росії, яких перекинули з Абхазії, допомагають бойовикам здійснювати повітряну розвідку на Луганщині



im578x383-bespilotnik_mk.ru

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи “Інформаційний спротив”, народний депутат Дмитро Тимчук.

“В районі Новотошківка – Трьохізбенка, а також на лівому фланзі (Станиця Луганська – Щастя) зафіксовано активне використання терористами безпілотних літальних апаратів для розвідки позицій українських військ”, – зазначив він.

За інформацією Тимчука, в цих районах безпілотні літальні апарати використовує спеціальний підрозділ Збройних сил РФ, який було перекинуто в Луганськ зі складу групи російських військ в Абхазії.

“Силами цього підрозділу, що діє вздовж кількох ділянок “лінії фронту”, періодично уточнюється та коригується інформація про місце розташування підрозділів українських військ”, – наголосив Тимчук.

Крім того, за містом Докучаєвськ на Донеччині зафіксована артилерійська батарея Збройних сил РФ (не менше шести 122-мм гармат Д-30, з транспортом).

“Відзначаються посилені заходи по маскуванню. Перекидання даного артпідрозділу здійснювалося “перекатами” (по 1-2 знаряддя)”, – повідомив координатор групи “Інформаційний спротив”.

Нагадаємо, диверсійно-розвідувальні групи терористів здійснили кілька спроб переправитися через річку Сіверський Донець на Луганщині з метою ведення розвідки і здійснення диверсій в тактичних тилах сил АТО.

Читайте також:  Мала тотальне ураження легенів: від коронавірусу померла 19-річна дівчина

Шукайте деталі в групі Facebook