facebook

У Луцьку мати привезла пакет із мертвою дитиною на зупинку

Про страшну знахідку на зупинці біля Луцької міської клінічної лікарні медикам та поліції повідомила жінка, яка представилася випадковою перехожею. Коли лікарі прибули на місце, допомогти дитині було вже нічим.
Про жахливий злочин, який здійснила мати дитини, повідомили у поліції Волинської області. Як дізналися слідчі, сама ж заявниця виявилася матір’ю немовля.



Судячи з усього, 26-річна жінка привезла тіло вже мертвої дитини до лікарні, але на зупинці подзвонила до “швидкої” та розповіла нібито про знахідку пакета із трупом.

Коли на місце події прибули медики та патрульні, тільце немовля вже було холодним. Жінка на контакт із правоохоронцями та лікарями не йшла. Через підозрілу поведінку поліцейські вирішили її затримати.

Вже у відділку жінка зізналася, що вона і є матір’ю. За її словами, дитину вона народила вчора вже мертвою. Пологи проходили без лікарів.

Наразі, поліція вирішує, за якою статтею відкривати кримінальне провадження. Труп дитини направлено на експертизу. Слідчі дії тривають.

Читайте також:  Холодна погода збільшує ризик інфаркту

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.