facebook

В Україні заблокують частину Smart-телевізорів: кого зачепить

Компанія LG почне блокувати послуги Smart TV на несертифікованих телевізорах в Україні та країнах пострадянського простору.



Як уточнили в пресслужбі компанії, блокування стосуватиметься моделей телевізорів 2020 року випуску. Зокрема, йдеться винятково про вимкнення конкретних цифрових сервісів і додатків. Телевізор продовжить працювати на передачу ТВ-сигналу.

Зміни набудуть чинності починаючи з 16 листопада 2020 року, коли LG почне масштабне оновлення прошивки.

Компанія підготувала оновлення вбудованого програмного забезпечення телевізорів LG. Однак із його автоматичною установкою на несертифіковані пристрої послуги Smart TV “можуть бути повністю недоступні або істотно обмежені”.

“Щоб надавати користувачам якісні послуги і функції LG Smart TV, компанія LG оновлює програмне забезпечення телевізора. Буде покращена функція розпізнавання мови, домашня панель управління – взаємодія з пристроями IoT, під’єднання додатків LG Mobile ThinQ, Live Plus і виправлені помилки”, – сказано в повідомленні.

Як перевірити свій телевізор

Маркування EAC підтверджує, що продукція пройшла всі лабораторні випробування і процедури оцінки й повністю відповідає їхнім вимогам.

Номер моделі та суфікс дозволяє зрозуміти, для якого ринку був випущений телевізор. Щоб перевірити, чи легальна куплена вами техніка, потрібно ввести номер моделі та суфікс у форму на сайті LG.

Читайте також:  “Перед убивством він…”: У Харкові затримали одіозного “оплотівця”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.