facebook

Кохана відмовила у зустрічі: у Львові хлопець двічі намагався звести рахунки з життям

Хлопець із Запоріжжя приїхав до дівчини у Львів, але вона відмовилася з ним зустрічатися



У Львові в приміщенні залізничного вокзалу розігралася справжня любовна драма. Молодий хлопець спочатку намагався кинутися під поїзд, а потім хотів порізати себе ножем. Причиною тому стала відмова коханої дівчини від зустрічі з ним.

Молодого чоловіка, який бігав по перону і погрожує кинутися на поїзд, помітили інші пасажири та повідомили патрульним. Інспектори прибули на місце події й спробували поговорити з чоловіком. Подробиці розповіли у відділі комунікації Патрульної поліції Львівської області.

Виявилося, що молодому хлопцю 26 років і він спеціально приїхав із Запоріжжя, щоб побачитися з коханою дівчиною. Однак, коли він приїхав і почав їй дзвонити, вона у зустрічі йому відмовила і кинула трубку. Молодий чоловік впав у відчай і цілу добу провів на вулиці, а вранці вирішив покінчити життя самогубством.

У присутності патрульних він знову спробував подзвонити коханій дівчині, але вона поговорити з ним не побажала і скидала дзвінки. Тоді нещасний закоханий дістав з кишені ніж і спробував себе покалічити.

Поліцейські ледве відібрали у хлопця зброю, скрутили його і надягли наручники. Він пручався і кричав, що не хоче більше жити. Йому викликали медиків та передали до рук лікарів швидкої допомоги.

Читайте також:  Загадкова смерть через кохання: на Закарпатті 19-річна дівчина залишила передсмертну записку та стрибнула з даху

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.