facebook

Влад Яма перестав приховувати обличчя сина за смайлами – як виглядає дитина хореографа

Зоряний хореограф Влад Яма рідко показує в соцмережах свого 4-річного сина Леона. А якщо і публікує фото хлопчика, то закриває обличчя смайликами або показує знімки зі спини. Але зараз танцюрист вирішив зробити виняток і познайомив шанувальників зі своїм первістком.



Суддя “Танців з зірками” опублікував в Instagram сімейний знімок з недавньої фотосесії з дружиною та сином. У кадрі щаслива сім’я тримає в руках келихи з коктейлями та мило посміхається. “Мої”, – коротко підписав фото хореограф.

Фоловери Ями тут же почали гадати, на кого схожий малюк, і зійшлися на думці, що на дідуся. Влад з припущенням шанувальників погодився, написавши в коментарях коротке: “ага”.

“Син схожий на вашого папу”, “Як синок на дідуся схожий”, “Ваш син схожий на вашого папу, Влад”, – пишуть фани під постом Ями.

Влад і Ліліана познайомилися в нічному клубі і вже через два тижні після першої зустрічі у них зав’язалися романтичні стосунки. У 2014 році пара одружилася, але приховувала це від публіки два роки. Наразі подружжя виховує сина Леона, якому скоро виповниться п’ять років, і замислюється про доньку.

Раніше Влад Яма разом з дружиною Ліліаною і сином Леоном знялися в спільній зйомці. На нову фотосесію сім’ю надихнув фільм Гая Річі “Джентльмени”. Для зйомки сім’я вбралася в картаті брючні костюми – точь-в-точь як у Тренера з кримінальної комедії.

Читайте також:  «Я твого сина закопав»: деталі моторошного вбивства водія BlaBlaCar зі Львова

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.