facebook

Знову важка втрата! Рідні і друзі шоковані. “Ковід не пощадив”: Пішла з життя відома українка

Оксана Животкова допомагала колишнім бійцям проходити реабілітацію, а також займалася юридичними питаннями Нацкорпусу.

У Києві померла відома активістка і волонтер Оксана Животкова. Причиною смерті 53-річної жінки стали ускладнення, викликані коронавірусом COVID-19, повідомляє Національний корпус в Telegram.

Животкова була активісткою патріотичного і ветеранського руху, допомагала колишнім бійцям проходити реабілітацію, а також займалася юридичними питаннями центрального штабу Національного корпусу в Києві.



“Оксана – невід’ємна частина націоналістичного руху. На превеликий жаль, їй не вдалося побороти захворювання на COVID-19. Оксана була еталоном справжньої української жінки. Родом з Харкова. Здобула педагогічну і дизайнерську освіту. Викладала в педуніверситеті. У патріотичному русі – з 2007 року”, – йдеться в повідомленні.

Животкова займалася юридичними документами і питаннями в організації Патріот України, була активісткою Харківського відділення Азова, допомагала колишнім бійцям проходити реабілітацію, надавала підтримку в складних ситуаціях.

“Берегиня сімейних цінностей, опора націоналістичного руху, справжня сестра по духу. Такою Оксана Василівна залишиться в нашій пам’яті. Висловлюємо співчуття родині та близьким”, – додали в Нацкорпусі.

Нагадаємо, в Україні вже кілька днів поспіль фіксують антирекорди за зараженням коронавірусом. Тільки за останню добу захворіли більш ніж 7500 українців, померла 121 особа.

Читайте також:  Зафіксований новий штам COVID-19 – "Пірола": симптоми, небезпека та захист

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.