facebook

На Чернігівщині дільничний заспівав про вибори і став зіркою мережі

Мережу повеселила пісня дільничного поліцейського з Чернігівщини, який заспівав про те, як він із колегами та земляками охороняє дільницю на місцевих виборах.
Правоохоронець виконав імпровізовану пісню, акомпануючи сам собі на фортепіано. У ній він співає про те, як у Ніжинську за виборчим процесом слідкують усім селом, і порушень на дільниці не фіксують тому, що “охороняє її дільничний Валєчок”, пише Obozrevatel

Заспівавши куплет і нібито соромлячись за свій вчинок, чоловік поспішив вимкнути камеру.

“І все одно, це відео зробило мій день. Його записав на виборчій дільниці невідомий поліцейський на Чернігівщині напередодні дня голосування. Правда ж, прикольний дільничний”, – прокоментувала Ольга Айвазовська, голова правління неурядової організації “Громадянська мережа “Опора”.

Цей ролик, яким жінка поділилася на своїй сторінці у фейсбук, зібрав сотні лайків і багато репостів. А в коментарях під ним користувачі зазначили, що пісня поліцейського дійсно весела і вже “завтра він прокинеться зіркою”.

“Дай Боже йому здоров’я”, “Прикольний дільничний”, “Поліцейська зірка з Ніжина”, “Чудовий виконавець”, “Зірка!” – поділилися враженнями українці.

Читайте також:  “Стиснувши руки Веронічки, Назар почав бuтu її по обличчю”: з’явились подробиці звiрячого вбuвcтва 2-річної дитини (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.