facebook

Стало відомо, про що вночі Порошенко говорив з Луценком

Президент запропонував Луценку повернутися на посаду голови фракції.

1648697




Президент Петро Порошенко висловив свою підтримку Юрію Луценку як лідеру фракції і запропонував йому повернутися на цю посаду, передає прес-служба БПП.

Зустріч Порошенка і Луценка проходила вчора ввечері 4 липня. “Відбулася дуже відверта майже двогодинна розмова про ситуацію у фракції. Обговорювалося питання голосування за законопроект 1558-1 (про повернення валютних кредитів) членами фракції. Обговорювали питання майбутніх місцевих виборів, тактики і стратегії на місцевих виборах”, – повідомив перший заступник голови фракції Ігор Кононенко.

Остаточне рішення Луценко повинен прийняти на наступному тижні.

Нагадаємо, раніше народний депутат Юрій Луценко пішов з посади голови фракції БПП у Верховній Раді.

Коментуючи своє рішення, Луценко зазначив, що був шокований голосуванням частини депутатів БПП за законопроект про реструктуризацію валютних кредитів, і не готовий відповідати за “дурість і популізм окремих діячів”.

Пізніше на сторінці БПП в Twitter з’явилося повідомлення, що Порошенко в ніч з п’ятниці на суботу зустрінеться з Луценком.

Порошенко жорстко розкритикував закон про валютні кредити

2 червня Верховна Рада прийняла скандальний законопроект про реструктуризаціювалютних кредитів. Документ зобов’язує банки конвертувати всі споживчі кредити в іноземній валюті за курсом на момент підписання договору – приблизно по 5 грн. За цей закон проголосували зокрема 72 нардепи від БПП.
За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також:  “Просто немає сенсу”: Зеленський назвав головну “біду” Порошенка

Шукайте деталі в групі Facebook