facebook

Повільно, але впевнено: експерти розповіли, як відстрочити оргазм (18+)

“І це все?”- ми ніколи не вимовляємо цю фразу, але часом так думаємо. Коли ти тільки розігрілася, налаштувалася, почала отримувати кайф від того, що ви робите, і тут все закінчилося. Що ж робити, щоб це сталося не так швидко?

Секс це одне з небагатьох занять, де заохочується прокрастинація. Ситуація, коли він вже закінчив, а ти — тільки розігрілася, буває досить часто. Експерти розповіли, як уникати таких неприємностей і що робити, якщо тебе все-таки обігнали.

Мастурбація


Мастурбація за пару годин до сексу допоможе йому триматися довше. Річ у тому, що еякуляція під час мастурбації знижує чутливість члена, і йому буде потрібно більше часу, щоб досягти оргазму вдруге. У цьому методі є одна проблема: у деяких чоловіків різко падає лібідо, якщо вони вже мастурбували. Так що, якщо будете використовувати цей спосіб, найкраще, якщо він буде Мастурбувати як мінімум за 2 години до заняття любов’ю. Якщо ти зберешся допомогти йому в цьому, спільна мастурбація може стати цікавою розігріваючою грою перед “головною стравою”, пише Cosmo.

Пролонгуючі засоби
Сьогодні на ринку представлено безліч презервативів і мастил з ментолом, які знижують чутливість члена і допомагають продовжити статевий акт. Тільки не забудь спочатку протестувати засіб на згині ліктя, щоб переконатися, що у тебе немає алергії.

Не тільки член
Навіть якщо він «зірвався» і тобі не вдалося отримати оргазм, не біда. Адже секс може бути і без проникнення члена в піхву. Попроси його допомогти тобі руками або язиком.

Техніки відстрочки оргазму: що це
Існують також особливі методи, які допомагають чоловікам протриматися довше.

Метод “Стоп-старт”
Суть методу дуже проста: безпосередньо перед досягненням оргазму чоловікові слід зупинитися і почати знову, тільки коли хвиля збудження трохи спаде. При цьому можна зробити один або кілька глибоких вдихів, щоб розслабитися.

Читайте також:  Названо п'ять секс-поз, які найбільше подобаються чоловікам

Техніка 7-9
Суть методу в чергуванні семи швидких і дев’яти повільних фрикцій. За допомогою такого поєднання чоловік не зможе занадто швидко прийти до фінішу і при цьому не буде надто млявим, щоб тобі стало нудно.

Зміна позицій
Якщо в якійсь позиції чоловік кінчає занадто швидко, рішення простіше нікуди: просто запропонуй йому іншу позицію. Такий нескладний вихід, як зміна кута, може здорово урізноманітнити ваше сексуальне життя. Не забороняється при цьому міняти позу і під час сексу — немає закону, згідно з яким як почав, так зобов’язаний і закінчити. Кращими позами для відстрочки еякуляції вважаються ті, під час яких чоловік не надто глибоко проникає в жінку. Наприклад, поза» Ложечки”, коли коханці лягають на бік, чоловік ззаду. Це одночасно дуже ніжна і при цьому зручна позиція.

Ерекційні кільця
Завдяки частковому стримуванню кровотоку, еректильні кільця затримують еякуляцію і допомагають продовжити задоволення для обох партнерів. Крім того, такі кільця надають пенісу, так би мовити, «впевненості в собі» і твердості намірів — вони навіть допомагають в разі еректильної дисфункції. Зазвичай для сексу з партнеркою кільце надягають на стовбур члена, бо воно буде зачіпати і стимулювати клітор, а чоловікові допоможе підтримувати ерекцію довше звичайного.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.