facebook

Зелена трава чи мороз? Синоптики розповіли, чи буде сніг в листопаді

Синоптики розповіли, чи чекати снігу в листопаді



Синоптики розповіли, чи чекати українцям сніг у листопаді. Відзначимо, що третій місяць осені почався в країні класично – з дощу та похолодання.

В останні роки крижані опади іноді проходили в Україні і в листопаді, повідомляють у сюжеті ТСН.

“І про перший сніг. Попри те, що кілька років перший сніг випав у першій половині листопада, в цьому році, кажуть синоптики його так рано чекати не варто. Швидше за все до кінця листопада ніяких сніговиків ми ліпити не будемо”, – розповіла ведуча у сюжеті.

Зазначимо, що під час виходу програми про опади, на Західній Україні 1 листопада випав сніг. Користувачі соцмереж поділилися фотографіями і відео першого снігу в Карпатах і снігового покриву в Закарпатській і Івано-Франківській областях.

За прогнозом експертів, морозів в листопаді теж чекати не варто, а ось дощі будуть щедро поливати українську землю в останньому осінньому місяці.

До речі, погода в Україні у листопаді 2020 буде дивувати українців різкими перепадами температури. Середньомісячна амплітуда може становити 48 градусів – від +24 до -24 градусів. Народний синоптик Леонід Горбань попереджає, що цей місяць буде холодним, дощовим і похмурим

Читайте також:  Вже скоро температура опуститься до+14: до України йде похолодання

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.