facebook

У Харкові сталася моторошна ДТП: люди дивом врятувалися від загибелі. Відео

У Харкові на проспекті Науки в суботу, 7 листопада, автомобіль збив 4 людей, які стояли на острівці безпеки посеред пішохідного переходу.

Як сказано на сайті поліції, травми отримали як мінімум троє осіб. Ролики очевидців із місця зіткнення з’явилися на Telegram-каналі “ВЕХА (Харків)” (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

Джерело OBOZREVATEL водночас повідомило, що в результаті ДТП постраждали 4 людини, серед них 9-річний хлопчик. Усі вони госпіталізовані.

Момент аварії. Обережно, 18+!



Поліція уточнила, що повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло до них близько 16:10.

22-річний водій автомобіля Volkswagen не впорався з керуванням, попередньо встановили копи.

Троє потерпілих, серед яких: 48-річний чоловік, 9-річний хлопчик та невстановлена жінка віком близько 50 років доставлені до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

За неофіційною інформацією, за кермом Volkswagen Jetta перебував іноземець, фігурант кримінальної справи за ст. 296 (хуліганство). Чоловік нібито випущений із СІЗО під заставу в 100 тисяч гривень. Водія з місця ДТП забрала швидка.

Також повідомляється, що очевидці події намагалися напасти на водія авто.

У мережі з’явилося відео з ймовірним винуватцем ДТП. Він сидів на задньому сидінні білого автомобіля, щось кричав. Чоловік також обматюкав автора ролика і намагався вдарити його ногою.

Обережно, ненормативна лексика!

Після аварії правоохоронці перекрили проспект (від Космічної до Бакуліна).

Читайте також:  Машина «швидкої» перетворилася на груду металу: в Дніпрі трапилася страшна ДТП з постраждалими

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.