facebook

В Кривому Розі чоловік на вулиці зарізав 2 людей, серед яких 8-річний хлопчик

В суботу 7 листопада в місті Кривий Ріг затримано чоловіка за підозрою у вбивстві двох людей, серед яких 8-річний хлопчик. Також нападник порізав ножем ще вісім людей.



Про це повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Криворізького ВП.

Сьогодні, приблизно в 15:20 год, в поліцію повідомили, що в Металургійному районі м. Кривий Ріг, невідомий чоловік кидається на людей з ножем. Правоохоронці повідомляють, що жертвами нападника стали випадкові перехожі.

Від поранень завданих зловмисником двоє людей померли на місці, серед яких 8-річний хлопчик. Ще вісім осіб доставили в медичні заклади.

Поліція затримала злочинця та доставили до Криворізького відділу поліції. Ним виявився місцевий мешканець 1983 року народження. Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Працівники поліції з’ясовують всі обставини справи.

Читайте також:  Молоду українку, зірку шоу "Україна має талант", жорстоко вбили в Європі (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.