facebook

Нікітюк вперше розповіла про особисте життя: “Я не самотня”

Телеведуча розповіла чи вільне її серце.

Шанувальники обожнюють харизматичну Лесю Нікітюк за гумор і простоту. Вона спокійно може пересісти з дорогого авто в “Le Маршрутку”, щоб досліджувати на ній Україну.

Під час подорожей Леся знайомиться з великою кількістю цікавих пасажирів. Є серед них і чоловіки. Знаменитість розповіла Новому каналу, чи відчуває вона себе самотньою.

“Я б не сказала, що самотня, але і не на порозі шлюбу”



, – зазначила Леся.

Як розповіла ведуча, їй важливо, щоб друга половинка проявляла турботу. Однак якщо її друга половинка буде сильно зайнята, вона готова домовлятися.

“Думаю, відносини-це постійний компроміс обох партнерів. Важливо, щоб чоловік не просто забрав тебе зі зйомок, а проявив турботу – замовив таксі або, наприклад, надіслав свого водія, якщо він у нього є. І я, в свою чергу, теж повинна піклуватися про нього. Якщо не вистачає часу приготувати йому смачну вечерю, то подумати про людину, яка б допомогла по господарству, або замовити доставку з улюбленого ресторану. Я теж дуже зайнята людина, тому готова домовлятися”, – поділилася Леся.

За її словами, в 2012 році вона зустріла співака EL Кравчука, слова якого круто змінили її життя.

“Він запитав, звідки цей костюм. Я розповіла, що ми з мамою пошили його самі, і він відповів: “Ти будеш справжнім артистом. Тому що тільки справжня зірка може придумувати собі імідж, шити костюми і робити все сама!”,– розповіла ведуча.

Читайте також:  Як відома ведуча Леся Нікітюк мандрувала Карпатами (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.