facebook

Після 14 синів подружжю нарешті вдалося народити дівчинку: фото

Працювати над “проектом” довелося майже 30 років



29 років і 15 спроб Катері і Джею Швандтам з Детройту (США) знадобилося, щоб народити дочку. Маленька Меггі Джейн з’явилася в їхній родині після 14 синів, пише CNN.

“Ми дуже раді і безмірно щасливі прийняти Меггі Джейн в нашу родину, – сказав багатодітний батько журналістам. – Цей рік запам’ятався з багатьох причин, але Меггі – найбільший подарунок, який ми могли собі уявити”.

45-річні Швандти, які одружилися в 1993 році після знайомства на першому курсі університету, не вперше стають героями заголовків ЗМІ. Про них писали щоразу, коли в їхній родині народжувався новий хлопчик. Коли в 2018 році з’явився їх 14-й син Фінлі, пара зізналася, що вони ніколи не намагалися дізнатися стать своїх дітей до народження, хоча і мріяли про дівчинку.

Старшому синові сімейства, 28-річному Тайлеру, не терпиться побачити, як зміниться їхній побут після появи маленької сестри. Він вважає, що братам може знадобитися кілька років, щоб звикнути до того, що в їхньому будинку тепер живе дівчинка.

Читайте також:  «Мені сказали: зайвих дітей треба видалити. Двох. А краще трьох», — попри поради лікарів, подружжя з Прикарпаття зважилось народити четверню

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.