facebook

Олег Коноплянка: прагнемо розлучитися з Дніпром по-людськи

Батько і агент Євген Коноплянки розповів про складнощі, які перешкоджають остаточному оформленню трансферу гравця.

1649915



“Фінансові умови, запропоновані Севільєю, в цілому співпадають, з тими, що були у Жені в Україні, а розтиражована сума річного окладу в чотири з половиною мільйони євро дуже міцно не відповідає дійсності.”, – Сказав Олег Коноплянка.

“І вже, звичайно, повним маренням виглядає версія, що Коноплянка відмовився від контракту з мадридським” Атлетіко тому, що в Севільї йому запропонували набагато більше. Причиною переходу в цю команду були зовсім не фінансові умови “.

“Ми прагнемо до того, щоб розлучитися з Дніпром по-людськи. Більше того, між нами існувала джентльменська домовленість, що все так і станеться. Образно кажучи, нам запалили зелене світло, але коли ми стали переходити дорогу, світлофор раптово переключився на жовтий. 1 серпня зелений запалиться знову. Але в цьому випадку постраждають усі зацікавлені сторони: і Дніпро, і Севілья, і сам футболіст. Хочеться вірити, що цього не станеться “- уклав агент футболіста.

Нагадаємо, раніше СПОРТ bigmir) net повідомляв, що іспанська Севілья оголосила про досягнення домовленості з Євгеном Коноплянкою.

Додамо, що Коноплянкою активно цікавився мадридський Атлетіко, передбачалося, що Євген укладе з “матрацниками” трирічний контракт.

За матеріалами: Спорт-Экспресс в Украине

Читайте також:  Рой Джонс: Мейвезеру потрібно домогтися нокауту, щоб перемогти Пак’яо

Шукайте деталі в групі Facebook