facebook

“Мамочко, не віддавайте нас, будь ласка”: біологічний тато, що зробив з дітей “мауглі” поновив опіку над ними

На Київщині у названих батьків забирають дітей, яких вони виховують вже три з половиною роки. Так, згідно рішення суду, вони мають повернути сина й доньку їхньому біологічному батькові.



Про це на своїй сторінці у фейсбуці розповіла мати діток Оксана Солдатенко, передає “Це моя Україна“.

Оксана Солдатенко каже, що дуже боїться того, що з цими дітками може статися щось погане, оскільки неодноразово в Україні траплялися випадки, коли дітей повертали біологічним батькам, а ті з них знущалися і навіть убивали.

“Багато хто знає, що у нас перебувають дітки під опікою вже 3,5 року. З Божою поміччю нам вдалося допомогти їм стати нормальними дітьми, в повному розумінні цього слова…

Коли ми їх забрали з дитячого будинку, це були просто два “мауглі“.

Вони боялися вулиці, людей, магазинів, які не розмовляли, тільки кілька невиразних слів, у яких була серйозна затримка розвитку і не надто райдужна перспектива в подальшому житті” – зазначає жінка.

Зараз їх син і донька називають мамою і татом. Я вважає жінка їм вдалося заслужити любов цих діток.

“Біологічний батько 2,5 року подавав у різні інстанції, суди, поліцію, і ось він домігся свого. Верховний Суд постановив повернути йому дітей, після того, що майже 4 роки він їх не бачив. Вони знають тільки теоретично, що у них є біологічний тато”, — додає Оксана Солдатенко.

Оксана говорить, що впродовж 4-х років тато жодного разу не намагався побачитися з дітьми, не передавав їм гостинців і не контактував з ними.

“Кілька тижнів тому ми сказали дітям, що програли суд, і що тепер тато їх забере. Це жахливо — бачити страждання дітей, їхні сльози, їхній страх, вони прокидаються серед ночі йі плачуть:

Читайте також:  Через скільки днів після контакту проявляться симптоми COVID-19: лікар дав чітку відповідь

“Мамочко, ми хочемо залишитися з вами, не віддавайте нас, будь ласка”, — говорить жінка.

Найцікаве і те, що місцева соціальна служба у справах дітей виступає також проти повернення дітей їхньому біологічному батькові.

“Першотравнева служба у справах дітей вже 3 роки б’є на сполох, захищає в судах наших дітей, кричить на весь голос, що не можна повертати дітей ву такі умови. Але їх не послухав жоден суддя“, — каже мати дітей.

Оксана зі своїм чоловіком розгублені і у відчаї, адже суд програно, а отже дітей, до яких вона прив’язалася за три роки і яких полюбили вони з чоловіком, доведеться віддавати.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.