facebook

Подробиці вбивства: Знайдено тіло вбитої українки Вікторії Вовкотруб

Брешія: вбивство Вікторії Вовкотруб, знайдене тіло. „Тіло було поховано в саду колишнього любителя боулінгу, розташованого в районі Примо Маджо, неподалік від будинку колишнього партнера.“



Карабінери Брешії знайшли неживе тіло Вікторії Вовкотруб, їй було 42-роки, про яку з 4 листопада минулого тижня не було звісток.

Драматичне закінчення в п’ятницю вдень: тіло було поховано в саду колишнього любителя боулінгу в районі Примо Маджо.

Район, давно занедбаний, розташований лише за декілька кроків від будинку колишнього партнера жінки: 60-річного серба Кадруса Беріса.

З 10 листопада чоловік перебуває під вартою за звинуваченням у вбивстві та приховуванні трупа. Тіло 42-річної українки було вкрите приблизно метром землі.

Щоб вказати місце, де було заховано тіло, колишній партнер жертви в п’ятницю вранці під час слухання з метою підтвердження арешту він скористався правом не відповідати. Але потім він передумав, вирішивши співпрацювати, хоча й частково, зі слідчими.

Поворотний момент настав у другій половині дня: 60-річний Беріс, якого захищали адвокати Алессандро Бертолі та Мауро Брешіані, попросив зробити спонтанні заяви і на цьому етапі дав корисну інформацію.

“Про гіпотезу вбивства нічого не повідомлялося: наш клієнт виявив співпрацю, пояснивши, де знайти неживе тіло жінки, але інших заяв він не робив”, – заявляють його адвокати.

Отже, жодного зізнання головного підозрюваного у злочині немає. Беріса зупинили солдати компанії “Брешія”, коли він намагався позбутися килиму, змоченого кров’ю жертви, на міському смітнику. Тоді розслідування, координовані заступником прокурора Донато Греко, дозволили зібрати подальші та важливі підказки проти 60-річного Беріса.

Обшук, проведений в четвер вранці судово-медичними експертами в квартирі в районі Примо-Маджо, насправді дозволив, завдяки використанню люмінолу, виявити деякі сліди крові.

Читайте також:  З глибоким сумом повідомляємо, що в Польщі після тяжкої хвороби не_стало українки Лілії Лукіянчук

Подальше порівняння ДНК не залишило б сумнівів: це та сама кров, яка знайдена на килимі та на ручках тачки, згодом виявленої в гаражі, що належав 60-річному Кадрусу Берісу. На думку слідчих, Вікторія померла у вітальні будинку Беріса.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.