facebook

У Тернополі «прикрили» бордель: година сексуальних втіх коштувала там 1200 гривень

Четверо молодих дівчат із Запорізької та Житомирської областей працювали позмінно у борделі, який у Тернополі влаштувала 40-річна жителька Дніпра. За годину повії брали з клієнтів по 1200 гривень, з яких половину віддавали сутенерші, рештою — оплачували житло та витрачали на власні потреби.

Як розповідає начальник відділу БЗПТЛ (боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми) Олександр Буняк, аби не потрапити на гачок правоохоронців, сутенерша кожен місяць змінювала адресу, винаймаючи нове житло. Правоохоронцям наразі відомо про сім таких квартир.

Пошуком клієнтів займалася сама організаторша, розмістивши в інтернет-мережі оголошення про надання сексуальних послуг. Чоловіків дівчата обслуговували лише на орендованих квартирах, – інформують в ГУНП у Тернопільській області.

Клієнтів, кажуть дівчата, їм вистачало. За добу вони могли обслужити близько замовників.

12 листопада працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, разом з слідчим управлінням та під процесуальним керівництвом Тернопільської місцевої прокуратури провели обшуки у двох помешканнях. Оперативники виявили та вилучили сім-картки, мобільні телефони, гроші та записники, — додають у поліції.

Дівчата-повії відповідатимуть у суді згідно адміністративного кодексу України. А от сутенеру, як з’ясувалося, уже притягували до кримінальної відповідальності в Запоріжжі за аналогічні злочини. Проте тоді вона отримала лише умовний термін покарання. Жінці вже оголосили підозру згідно частини 2 статті 303 ККУ. Вирішується питання про обрання їй міри запобіжного заходу.

Триває слідство та встановлюються й інші учасники даного правопорушення.

Читайте також:  На Хмельниччині син кілька днів пиячив поруч із тілом вбитої ним матері

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.