facebook

У Косові п’яний чоловік побив поліціянта: в останнього черепно-мозкова травма

Увечері 14 листопада косівські патрульні зупинили чоловіка на автомобілі “Iveco” за порушення правил дорожнього руху. 25-річний житель Косівщини виявився агресивним.

При спілкуванні з поліціянтами, зазначають в пресслужбі обласної поліції, чоловік поводив себе зухвало й мав явні ознаки алкогольного сп`яніння.

За деякий час приїхали знайомі водія, які поводили себе агресивно, перешкоджали роботі правоохоронців та намагалися з місця події забрати водія. На зауваження інспекторів не реагували, натомість водій різко підійшов до поліціянта і вдарив його в обличчя, спричинивши тілесні ушкодження. Після цього нетверезий керманич та його знайомі втекли.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група й допоміжні екіпажі. Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліціянти впродовж години встановили місцеперебування водія-правопорушника. Його затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Чоловік був напідпитку – 1,29 проміле. Слідчі повідомили про підозру прикарпатцю за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере запобіжний захід мешканцю Косівщини, який раніше не судимий. Також правоохоронці встановлюють коло осіб, які причетні до вчинення хуліганських дій.



У результаті інциденту у 29-річноого правоохоронця закрита черепно-мозкова травма, забій м’яких тканин, травмоване вухо та садна лобної ділянки голови.

Читайте також:  У селі під Франківськом чоловіки побили і пограбували двох дітей

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.