facebook

Карантин вихідного дня став абсурдом вихідного дня – Батенко

Співголова депутатської групи “За майбутнє” Тарас Батенко зазначив, що запроваджений урядом карантин вихідного дня є абсурдним з точки зору боротьби з епідемією, тому його треба скасувати.
Про це під час погоджувальної ради в парламенті заявив народний депутат.



«Абсурдно вводити обмеження на будь-яку діяльність, розуміючи, що вони не будуть працювати, хоча б тому, що в країні другий тур виборів. Цей карантин вихідного дня не працює. Він не перериває ланцюг COVID-19.

В уряду немає плану, як виходити з цієї затяжної кризи, є тільки гіпотези. Тому я вважаю, що парламент має завтра проголосувати проєкт постанови, яким рекомендуватиме скасування цього абсурду. Адже в нього не вірить ні Кабмін, ні Міністерство охорони здоров’я, ні громадяни», – сказав нардеп.

«Невіра в заходи, яка переходить у недовіру до влади, що неспроможна захистити людей, – це дуже загрозлива тенденція. У цій ситуації смішно виглядають пропозиції представника гаранта у Конституційному Суді, який озвучує необхідність посилення повноважень Президента України і переходу на президентську модель правління. Давайте не доводити до абсурду ситуацію, яка сьогодні є», – заявив Тарас Батенко.

Читайте також:  "Туси" дочки Парубія і "Пшонка-стайл" від сина Полторока. Тільки погляньте як проводять літні канікули чада відомих політиків

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.