facebook

Названо найкращі пози для сексу, які допоможуть уникнути розлучення

Якщо у вашій парі є проблеми і ви на межі розлучення, то повернути пристрасть у стосунках зможе різноманітність в сексі. Так, стали відомі кращі пози, які допоможуть уникнути розставання.

Як виявилося, саме пристрасний інтим може налагодити стосунки між чоловіком і жінкою, пише “Рамблер”.

Гаряча прачка


Ви можете відправитися в ванну, включити пральну машину в режимі “віджимання” і зайнятися пристрасним сексом.

Обхопіть ногами талію свого чоловіка. Вібрація машини додасть у ваше інтимне життя нові відчуття.

Дельфін і русалка
Ванна добре підійде для романтичної прелюдії. Ви можете поніжитися в теплій воді, зробити один одному масаж і обговорити, як пройшов ваш день.

Крім того, можна зайнятися сексом в душовій кабінці. Це додасть в ваших інтимних стосунках більше пристрасті й енергійності. Також можна скористатися секс-іграшками.

Відзначимо, що секс в душі або ванні часто призводить до вагітності, тому будьте готові до всього.

Вишукана кухня
Урізноманітнити інтимне життя допоможе секс на кухонному гарнітурі. Жінки можуть підстелити рушник, щоб було м’якше, але і холодна стільниця додасть незабутні відчуття.

Еротичний рецепт
Спробувати оральний секс можна і на обідньому столі. Для цього жінці варто лягти, а партнеру опуститися на коліна і зробити їй приємно.

Диванна пристрасть
Для різноманітності інтиму можна використовувати підлокітник дивана. Жінка тулиться до нього, дозволяючи чоловікові увійти ззаду. Відзначимо, що під час цього м’яка оббивка стимулює клітор і доставляє партнерці максимальне задоволення.

Закохані коали
Поза панд, що обнімаються, допоможе надати вашим стосункам більше ніжності. Під час цього головне – дивитися один одному в очі та цілуватися. Крім того, обійміть свого партнера руками і ногами, а чоловік нехай підтримує ваші стегна.

Читайте також:  “Втратили рівновагу і впали на асфальт”: Пристрасна парочка “зайнялась ділом” прямо на балконі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.