facebook

Ріанну звинуватили в сексизмі і пропаганді насильства над жінками

Шанувальники розкритикували останній кліп співачки, в якому вона з’являється оголеною.

1649260



Барбадоську співачку Ріанну розкритикували за її останній кліп на пісню “Bitch Better Have My Money”, прем’єра якого відбулася минулого тижня, повідомляє The Guardian.

Критика прозвучала не тільки з боку феміністських спільнот, які звинуватили співачку в сексизмі та пропаганді насильства над жінками, а й від звичайних користувачів мережі.

За сюжетом відеоролика, співачка і її спільниці викрадають заможну жінку з метою вимагати за неї викуп. Обурення користувачів викликав фрагмент, коли злочинниці роздягають догола свою жертву і катують її.

Визнання від Dior. Ріанна вперше знялася в рекламній кампанії бренду

“Катувати жінок – це не по-феміністськи. Навіть якщо вони білі. Навіть якщо вони багаті. Навіть якщо ти сама жінка”, – заявила редактор британського журналу The New Statesman Хелен Льюїс, в той час як редактор The Guardian Барбара Еллен охарактеризувала відео як “абсолютно жінкононенавистським”.

Раніше повідомлялося, що 27-річна Барбадоська співачка Ріанна, знаменита своєю любов’ю до експериментів, з’явилася на сторінках глянцю топлес в образі блондинки.

Читайте також:  Малолітні дівчата жорстоко побили і принизили подругу через те, що вона розповіла про їхню “голу” фотосесію (відео 18+)

Шукайте деталі в групі Facebook