facebook

Наймогутніший знак Зодіаку. Ви навіть не уявляєте, яка міць прихована всередині нього

Багато з вас навіть не уявляють, що саме цей знак має найбільшу силу у всьому Зодіаку. Справа в тому, що зовні вони, як правило, справляють враження абсолютно спокійних, врівноважених, не особливо амбітних і активних людей. Але ви навіть не уявляєте, яка міць прихована всередині представників цього знака. Лише вони здатні сконцентрувати всю свою внутрішню енергію, весь свій потенціал на те, щоб досягти бажаного, жодному іншому знаку таке не під силу.



Це чудові тактики і стратеги. У мистецтві ведення війни і досягнення цілей їм немає рівних. Рухаючись до своєї мрії, вони можуть пожертвувати багато чим: сном, їжею, відпочинком, хобі, улюбленими людьми. Коли вони чогось істинно хочуть, то вміють відмовитися від того, що заважає їм на шляху до бажаного.

Вони володіють неймовірною цілеспрямованістю, запасом життєвих сил і енергії. При з’єднанні одного з іншим виходить вбивча суміш, яка дозволяє їм досягати будь-якої вершини. Їх внутрішня міць не настільки яскраво виражена, як у Овнів або, наприклад, у Скорпіонів, вони не фонтанують нею на кожному кроці, а, навпаки, бережуть для слушної нагоди, щоб вистрілити і потрапити точно в ціль. Такі люди ніколи не діють необачно, продумують кожен свій крок, аналізують можливі варіанти розвитку подій, прораховуючи свої подальші вчинки. Вони, як хижаки, довго і наполегливо чекають в засідці, чатують свою здобич годинами, а потім, за один вивірений стрибок, здатні наздогнати свою ціль.

Мало хто з їх знайомих знає справжні бажання і мрії представників цього знака, лише коло перевірених людей посвячені в їх плани. Стати тим, кому вони відкриються і довіряться, не так-то просто, вас будуть перевіряти роками, пильно придивляючись до вас, оцінюючи, чи гідні ви того, щоб вам відкрити свій внутрішній світ, свої думки і почуття. Але якщо вам все-таки вдасться потрапити в це коло обраних людей, то ви знайдете не тільки цікавого компаньйона, але і вірного друга.

Читайте також:  Утримання від сексу може значно продовжити життя, – вчені

Ну що, визначили, про кого йде мова? Ні? Тоді читайте далі!

Такі люди рухаються до своєї мети досить повільно, але вперто, тому, як правила, успіху вони досягають в більш зрілому віці, але, зате, утримують скорену вершину до тих пір, поки не піднімуться на ще більшу висоту. Цьому знаку не властиво падіння на попередню, раніше пройдену, ступінь успіху. Такі люди володіють прекрасними аналітичними здібностями, для них важливо стати профі в будь-якій справі, якою займаються.

Вони грунтовні, працелюбні, незалежні, емоційно холодні, але це лише їх маска для оточуючих, близькі люди знають, що всередині у них вирують емоції, киплять пристрасті, часом охоплюють сумніви і страхи, з якими, до речі, вони успішно справляються без сторонньої допомоги.

Представники цього знака поводяться кілька осібно, вони схильні до самотності, але, це і зрозуміло, саме в самоті їм простіше відновлювати сили, раціоналізувати свої емоції, обмірковувати подальший план дій, аналізувати помилки і робити висновки. За фактом, це вовки-одинаки, яким простіше діяти самостійно, ніж в колективі, але якщо вони виявляться частиною якоїсь спільноти, то будуть прагнути до лідируючих позицій, направляти людей, керувати ним, давати поради і рекомендації, як швидше досягти необхідного результату. До речі, до їхніх слів варто прислухатися, адже вони не відносяться до тих, хто буде базікати даремно або роздавати поради направо і наліво, не обдумавши і не зваживши їх перед цим сто мільйонів разів. Їх рекомендації вивірені і заздалегідь прораховані, з великою часткою ймовірності вони допоможуть в найкоротші терміни досягти успіху.

Цікава особливість представників цього знака в тому, що зацікавившись якоюсь справою, вони занурюються в неї з головою, не помічаючи нічого навколо, часто заради нього жертвують навіть власним особистим життям. Вони втрачають сенс життя і будь-який інтерес до нього, якщо у них немає мети, до якої треба прагнути. Тому, таким людям важливо вміти мріяти і бажати, будувати як короткострокові, так і довгострокові плани. Вони дуже раціональні і практичні, навіть в юному віці справляють враження дуже серйозних людей, дорослих не по роках.

Читайте також:  Любов несподівано нагряне: де можна зайнятися сексом влітку

Не квапляться створювати сім’ї та народжувати дітей, більше схильні до пізніх шлюбів. Відрізняються високою вимогливістю до себе, а деякі з них взагалі вибирають досить аскетичний спосіб життя, забезпечуючи себе тільки найнеобхіднішим. Серед них немає розтринькувачів, здатних спустити всі гроші на те, щоб потішити своє марнославство, самолюбство або якось виділитися серед оточуючих. Навпаки, вони дуже практичні і економні, до будь-яких витрат підходять надзвичайно виважено і обдумано.

І тут вже все точно здогадалися про кого йде мова, звичайно ж про Козерога!

Якими б чудовими якостями не володів цей знак, але набір негативних характеристик у нього все-таки є, як і у будь-якого іншого знака Наприклад, у них часто буває проблема з внутрішнім світом, їм деколи дуже складно зрозуміти свої думки і почуття, а тим більше вже транслювати їх людям. Їм важко зчитувати чужі думки і переживання, взагалі, емпатія – їх слабке місце і, одночасно, їх зона росту.

Вони не схильні до яскравого прояву співчуття, дружелюбності, їм не властиві відкритість і великий діапазон емоційних реакцій. Такі люди недовірливі, потайливі, підозрілі, замкнуті, схильні до песимізму і похмурому погляду на навколишню дійсність.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.