facebook

Мер Вільнюса “послав” посла еРеФії: “КримНЕваш”!

У відповідь на запрошення



російським послом відвідати Крим мер Вільнюса Ремігіюс Шімашюс сказав, що відвідає Крим тільки за запрошенням України”, – повідомляє портал DELFI.

Мер розповів BNS, що така розмова відбулася під час зустрічі з послом РФ Олександром Удальцовим в столичному самоврядуванні у вівторок. “Нібито між іншим прозвучало запрошення — чи бували ви в Криму, запрошую відвідати і подивитися, чи все добре. Я розумію, що в ньому закодоване і цілком чітке послання. Такі речі слід приймати дуже серйозно”, – сказав мер.

“Мені здається, було важливо нагадати, що він абсолютно не правий, запрошуючи на окуповану територію. У мене була одна відповідь: я із задоволенням ще раз побуваю в Криму, але коли отримаю запрошення не від нього, а від посла України“, – сказав Р. Шімашюс.

“Він сказав, що, можливо, чекати доведеться довго, я відповів, що сподіваюся, що довго чекати не доведеться, а якщо доведеться – почекаю“, – передав зміст розмови глава литовської столиці.

Джерело – http://ru.delfi.lt/news/politics/krymnevash-mer-vilnyusa-otkazalsya-posetit-krym-po-priglasheniyu-posla-rf.d?id=68437702

Читайте також:  У США копи зaстрeлили чотириметрову змію, яка дyшила чоловіка

Шукайте деталі в групі Facebook