facebook

“Вони мріяли одружитись” Закохані Роман та Вікторія загинули у жахливій аварії. Велике горе ля рідних

У жахливій аварії, на Тернопільщині, загинули двоє молодих людей. Хлопцеві було 26. Дівчині – лише 20.



Як розповідають друзі загиблих, Роман та Вікторія мріяли одружитись. У пам’яті усіх, хто їх знав, вони назавжди залишаться усміхненими та життєрадісними.
– Уся футбольна спільнота району, друзі та знайомі висловлюють щирі співчуття рідним з приводу передчасної смерті Романа та Вікторії, – пише у соцмережах друг загиблого Романа Петро Тригук.
– Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити душевну біль, від втрати рідної людини…Висловлюємо найщиріші співчуття з приводу тяжкої втрати для батьків – смерті сина та дочки.Царство Небесне та земля їм пухом. Поділяємо Ваше горе, сумуємо разом з Вами, підтримуємо Вас у годину скорботи.
На фото, які друзі загиблих публікують в соцмережах, – обоє усміхнені та щасливі. Такими і запам’ятається пара для усіх, хто їх знав.
– Я не знав особисто Віторію, а з Романом був добре знайомий, – каже Петро Тригук. – Не тільки я, а й і усі пам’ятають його завжди усміхненим, життєрадісним, любив жартувати, був легким у спілкуванні, ніколи не відмовляв нікому у допомозі. Це велика втрата і горе, у першу чергу для батьків, які будуть хоронити своїх дітей. І для усіх нас біда: друзів, колег, знайомих.
Як повідомили 23 червня ГУНП в Тернопільській області, на автодорозі Тернопіль-Ланівці, біля села Вишгородок не розминулися два автомобілі.
– За попередніми даними, водій автомобіля ВАЗ-2106 виїхав на смугу зустрічного руху. І як результат – врізався в вантажівку DAF, – йдеться в повідомленні.
Великогабаритний транспорт просто підім’яв під себе легківку. Вижити у даній автопригоді, кажуть, не було шансів ні у водія, ні у пасажира. Проте остаточну причину зіткнення ще не встановили. Правоохоронці розслідують справу.
У коментарях люди, які знають ті місця, пишуть, що стан дороги – просто жахливий.
– Там дорога в жахливому стані місцями, може ями об’їжджав, і в дощ не впорався…, такою жахливою дорога Тернопіль-Ланівці не була останні 15 років, – пише читач Антон.
20-річна дівчина Вікторія Мірза була родом із села Ванжулів, а її хлопець, Роман Довгаль – з Вишгородка. Він активно займався спортом, грав у футбол. – Це втрата для футбольної спільноти Лановеччини, – каже голова районної федерації футболу Сергій Андрієшин.
Вікторія навчалась у Тернопільському педагогічному університеті на географічному факультеті. Друзі дівчини висловили співчуття на сторінці ВНЗ.
– Сьогодні пішла у вічність чудова студентка, щира подруга та прекрасна донька Вікторія Мірза. Весь географічний факультет сумує з приводу трагічної втрати цієї позитивної, усміхненої та милої дівчини, – написали на сторінці.
– Це жах, смуток, просто дуже важко……Скільки було ідей, сподівань….Я співчуваю рідним і близьким, для мене як куратора групи це – велике горе…….Вікуська, ми Тебе ніколи не забудемо. Вічна Тобі пам’ять, спочивай з Богом, – пише Ігор Чеболда.

Читайте також:  Жінка опублікувала послання коханці чоловіка в соцмережi і вoно просто взipвало інтeрнет

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.