facebook

Я Дивлюсь В Очі Цій Дівчинці І Мені Хочеться Плакати. Сьогодні Дізнався Історію Маргарити…Поставте плюс, або зробіть репост

Я дивлюсь в очі цій дівчинці і мені хочеться плакати.

Сьогодні дізнався історію Маргарити. Вона народилася з тяжкою хворобою кишечника. Але шанси є. Звісно все в нашому житті коштує грошей.

Закликаю не бути байдужими і разом долучитись до святого обов’язку.


5169 3600 0929 9169 Приватбанк

https://instagram.com/direnkoi?igshid=cq2ey5q1z35u посилання на маму дівчинки.

Всього потрібно зібрати 70000 євро, залишилось зібрати ще 5760 євро.

Врятуйте життя 1-річної Маргаритки

Дитина народилась із важкою патологією.

Маргаритка Диренко народилась із важкою вродженою вадою розвитку кишківника. І у неї ця хвороба супроводжується не лише втратою ваги, але і сильним болем, вздуттям животика, виразками, ерозіями, злуковою хворобою і як наслідок – сепсисом.

Про важкий діагноз своєї доньки мама, яка виховує її сама, дізналась, коли крихітці вже було півроку. Відтоді почалась боротьба за життя дитини. Було три операції, але дитина не їсть самостійно, харчується через зонд. У свій рік і кілька місяців дитина має вагу лише 7 кілограмів.

«Ми цілодобово живемо на ліках, які продовжують щодня життя маляти, і отримуємо внутрішньовенно дуже важкі препарати. Всі твердили, що шансів немає, тільки повна пересадка кишківника. Але дитина не витримає, у вас немає шансів… Але я побачила світло в кінці цього похмурого тунелю, іспанська клініка сказала: «Є шанс»… У нас є шанс, шанс жити, але сума для мене, мами-одиначки просто непідйомна-95 000 євро, з них 70 470 євро-рахунок на лікування, 20 000 євро – перевезення», — розповідає мама Маргаритки.

Жінці взялися допомогти волонтери у зборі коштів, але сума захмарна і її потрібно зібрати якнайшвидше, тому мама звертається до всіх небайдужих з проханням долучитися до збору коштів, щоб не втратити цей єдиний шанс на життя крихітки.

Читайте також:  Додаткова мобілізація потрібна для ротації військових

«Моя маленька і години не проживе без препаратів. Зараз я стою перед вами на колінах, перед тими, хто небайдужий до життя маленького ангела, моєї Маргарити, і прошу про допомогу кожного — подаруйте моїй дівчинці шанс на життя», — просить мама дитини.

Реквізити для допомоги:

ПРИВАТБАНК

5169 3600 0929 9169 ГРН

5169 3600 0929 9185 ДОЛАР

5169 3600 0929 9193 ЄВРО

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.