facebook

Був інтимний зв’язок ще з кількома дорослими чоловіками: повідомили нові деталі зґвалтування вітчимом 13-річної дівчинки

13-річна дівчинка із села Риковичі, що на Іваничівщині, народила дитину від свого 63-річного вітчима. 23 листопада на ток-шоу “Стосується кожного” говорили про сексуальне насильство над дитиною та про те, що можуть зробити близькі, щоб подібні ситуації не виникали.



Про вагітність восьмикласниці стало відомо ще навесні, а в середині вересня малюк з’явився на світ, про це йдеться у випуску “Стосується кожного”, пише Буг.

Відразу після народження дитини в багатодітну сім’ю малолітньої породіллі навідалася поліція. За результатами ДНК було встановлено, що батьком новонародженого є 63-річний вітчим дівчинки. У її матері, 36-річної Марії, від цього чоловіка троє спільних дітей.

Мати неповнолітньої породіллі відмовляється вірити у причетність свого співмешканця до зґвалтування дочки. Батьком дитини записали 22-річного хлопця, який протягом трьох років навчався разом з дівчинкою в дитячому оздоровчому центрі.

Подробиці життя цієї багатодітної сім’ї, які стали відомі після пологів малолітньої дівчинки, просто жахають. Усі вони живуть під одним дахом з цивільною дружиною підозрюваного, Галиною. Тому в селі цю сім’ю давно охрестили “шведською”.

Журналістам ток-шоу “Стосується кожного” 8-класниця зізналася, що у неї був інтимний зв’язок ще з кількома дорослими чоловіками. Як вийшло, що доросле сексуальне життя стало нормою для школярки?

У студії спробували розібратися у ситуації:

Нагадаємо, 30 жовтня Локачинська прокуратура повідомила про взяття під варту 63-річного чоловіка. За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження.

Після проведення ДНК-експертизи поліцейські встановили, що до зґвалтування дівчинки причетний її 63-річний вітчим.

Читайте також:  Подружня пара регулярно гвалтувала свою 12-річну дочку: «Краще ми, ніж якийсь маніяк»

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.