facebook

“Дитина підпалила ковдрочку молодшого братика…”Немовля рятують.. мучи*ься в страшних болях, Вся країна відізвалася

20 днів титанічної боротьбu: стан малюка, якого підпалuв братuк на Рівненщuні.



3 липня у Рівненській області трирічний хлопчик ненароком підпалив ковдру, якою був накритий його братик. 8-місячний Андрійко обгорів до кісток, його стан медики оцінювали як критичний.

На порятунок малюка терміново необхідна була велика сума, та українці зібрали необхідні гроші за добу. Через 6 днів стан хлопчика погіршився і небайдужі рівняни екстрено здавали для нього кров.
Хлопчик весь цей час знаходився у Відділення анестезіології та інтенсивної терапії. Наразі стан дитини медикам вдалось стабілізувати та перевести на продовження лікування до профільного опікового центру.

«Андрій Дубовець, 8-місячний хлопчик, якого на кілька хвилин залишили під нагляд трирічного старшого братика, ще також зовсім маленької дитини. Дитина знайшла запальничку – бавилась і ковдрочку молодшого братика зайнялось полум’ям. Думаю, не варто говорити що дитина була закутана в легкозаймисті тканини. Стрес, шок, паніка, молодший братик у вогні! Дитя зреагувало правильно – моментально покликав тата. Але і тих кількох секунд вистачило, аби отримати опіки 25% тіла 3-4 ступенів. Тіла 8-місячної дитини», – розповідає про подію лікар.

На Андрійка чекають попереду ще багато випробувань і не один місяць лікування.

Усіх небайдужих закликають допомогти дитині, хто чим може: словом, ділом, фінансовою підтримкою.

Читайте також:  Фатальна ДТП на Миколаївщині: вантажівка розірвала на шматки легковик

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.