facebook

Що буде зі здоров’ям чоловіка, якщо він давно не займався сексом

Звичайно ж, кожен чоловік хотів би регулярно займатися сексом. Комусь достатньо буде 1 разу на тиждень, а комусь – 1 на день. Але безсумнівним залишається факт, що відсутність інтимного життя не надто позитивно впливає на твоє здоров’я, пише 24 канал.



1. Ти будеш більше дратуватися

Хай там як, але відмова від сексу стає причиною появи стресу. Воно й не дивно, адже це приємне заняття – відмінний природний засіб позбутися негативних емоцій. Якщо ж цього не робити – вони будуть лише накопичуватися.

Пам’ятай про те, що під час сексу твій мозок вивільняє цілий набір гормонів, які підвищують настрій. До них належать дофамін, нейромедіатор “гарного самопочуття”, пов’язаний із задоволенням; окситоцин, який змушує нас почуватися ближчими до інших; пролактин, який відповідає за відчуття задоволення.

Тож досягнення оргазму дає сигнал парасимпатичній нервовій системі, унаслідок чого заспокоюється не лише вона, а й твоє тіло. Звідси й з’являється відчуття “блаженства”.

2. Твоя імунна система слабшає

Часто хворієш останнім часом? А що там у тебе з інтимним життям? Не виключено, що саме відсутність сексу може стати причиною того, що ти ніяк не можеш позбутися надокучливої застуди.

Дослідження, проведене в Пенсильванії, показало, що у студентів коледжів, які займаються сексом 1 – 2 рази на тиждень, рівень імуноглобуліну A для боротьби з застудою вищий, ніж у тих, хто взагалі не займається сексом.

3. Ризик появи раку простати зростає

Чоловіче здоров’я не терпить безвідповідальності. Тож слід вважати секс не лише приємним процесом, який дарує задоволення. Це також і відмінний спосіб профілактики раку простати. Результати великомасштабного Гарвардського дослідження, яке охопило майже 30 тисяч чоловіків, показало: ті, хто еякулював понад 21 раз на місяць, рідше мали рак простати в порівнянні з тими, хто робив це 4 – 7 разів на місяць. Тож можеш влаштовувати справжні секс-марафони на вихідних, аби не лише дарувати задоволення, а й піклуватися про своє здоров’я!

Читайте також:  В Івано-Франківську чоловік влаштував стрілянину на вулиці і поранив місцевого жителя

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.