facebook

Кабмін планує повний локдаун на новорічні свята — “слуга народу” Дубінський

Нардеп від “Слуги народу”, журналіст Олександр Дубінський повідомив, що Кабінет міністрів планує запровадити в Україні жорсткий карантин з закриттям більшості підприємств (так званий локдаун) на новорічні свята у період з 24 грудня по 15 січня.

Про це повідомив сам Дубінський на персональному Телеграм-каналі.

“Кабмін планує ввести повний локдаун з 24 грудня по 15 січня”, — без жодних інших подробиць заявив нардеп.

Сьогодні вірогідність локдауну також прокоментував інший нардеп від “Слуги народу” Давид Арахамія. Він оцінив вірогідність такого рішення у 90 відсотків, а також розповів про можливі нюанси у реалізації локдауну.

“Є шанси, що нам пощастить, але поки виглядає так, що ймовірність дуже висока. Тепер питання, як його правильно ввести та в якому форматі. Уряд заявляє про певний інтелектуальний локдаун. Тобто не той повний локдаун, який був навесні, а такий… скоригований на реалії в кожному регіоні, зокрема громадський транспорт тощо”, – заявив Арахамія.

Означення локдауну як “інтелектуального” викликало багато жартів у соціальних мережах: українці масово відзначали, що від влади марно очікувати чогось й справді інтелектуального, або називали “інтелектуальним локдауном” всю політику Зеленського і навіть його попередників.



Читайте також:  Кабмін визначився з перенесенням робочих днів у 2019 році

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.