facebook

“Ми з села люди, бідні українці”: бабуся благає допомогти врятувати внука Андрійка, зробіть репост, або поставте +(відео)

Бабуся просить усіх небайдужих, допомогти врятувати життя внуку Андрію Романюку з села Вербка Кам’янець-Подільського району.

Повідомляє “Це моя Україна” з посиланням на сюжет телеканалу TV7plus Телеканал Хмельницького.

Два роки тому в дитини виявили гострий лімфобластний лейкоз. Лікування Андрійка тривало більше року, тоді хвороба відступила.

“Ми лікувалися в Хмельницькій обласній лікарні, рік і два місяці. А високодозну хімію ми проходили в Києві, в ОХМАДИТі”, – розповідає бабуся хлопчика.

Дитина систематично проходила необхідні обстеження. У варесні черговий похід до лікаря приголомшив батьків, у Андрійка виявили рецедив.

“В кінці вересня аналізи показали не все добре. Планова перевірка показала захворювання, рівень власних клітин у крові 93%”, – доповнила бабуся.

На даний час хлопчик разом з мамою перебувають в Туреччині. Єдиний шанс на порятунок дитини, пересадка кісткового мозку. Наразі Андрійко проходить черговий курс хіміотерапії, а у клініці шукають донора. Вартість операції 190 тисяч доларів. Родичі звертаються про допомогу до всіх небайдужих людей.

“Ми з села люди, бідні українці, ми не маємо таких коштів. Люди добрі, будь ласка, ми звертаємось до вас, допоможіть нашому внукові Андрійку. Ми вас дуже всіх просимо”, – звернулась жінка.

Кошти можна перерахувати за реквізитами:


№ картки у ПриватБанку – 5218 5757 0086 5932 – Романюк Олександр

№ картки у Монобанку – 4441 1144 2328 6457- Романюк Олександр

 

Читайте також:  “Втрачала свідомість, а потім осліпла”: мати благає врятувати 23-річну дівчину з Львівщини

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.