facebook

Покидьок до смерті замучив 18-річну дівчину: поглумився і сам подзвонив батькам. Вічна пам’ть молодій красуні

На жаль, таких, як герой цієї новини, ще носить земля. У Брянській області, в селі Кожум’яки стався жахливий злочин, жертвою якого стала 18-річна дівчина Ірина.

Відморозок на ім’я Володимир Захаренок, що тримає в страху все село, поглумився над дівчиною з особливою жорстокістю-він побив і згвалтував свою жертву, потім засунув в неї трубу і безліч металевих предметів і викинув на вулицю вмирати. Дівчину забрала швидка, проте врятувати Іру не вдалося – вона померла в лікарні. Про це повідомляє Telegram-канал Life Shot, страшні подробиці публікує видання 360 TV.



Як повідомили жителі села, 35-річний нелюд 15 років тримав у страху всіх сусідів. За його плечима за його плечима і згвалтування, і грабежі, і підпали, але його покривала мати і дільничний. Люди бояться, що його знову відпустять або визнають неосудним, так що йому вдасться уникнути реального покарання.

Місцеві розповіли журналістам, що в ніч на на 21 листопада Захаренок на своїй ділянці святкував день народження з сестрами Ірою і Катею. Катю з молодою людиною він випровадив, а Іра відійшла в гараж поставити музику. Після чого сталося найстрашніше.

Лікарі показали висновок-всередині у дівчини виявили велику кількість металевих предметів, які викликали запалення і кровотечу.

За словами сестри загиблої, Катерини, під час операції лікарі дістали з Ірини не тільки купу цвяхів, а й металеву трубу.

” він ще о шостій годині відправив усіх гостей, а її залишив. Я у Каті питала, як вона могла залишити сестру, вона сказала, що не знала, що вона там залишилася: “Він нас з Ромою напоїв і викинув з гаража, а Іра вже пішла — Іра пішла ставити музику в гараж…””, — розповіла місцева мешканка Тетяна Качура “360”.
За словами жінки, після того, як чоловік поглумився над Ірою, він з матір’ю вимили її, переодягли і викинули в город.

Читайте також:  "Вирізали не ту дитину": хірурги помилилися та вбили двох близнюків в утробі матері

” вони спали в будинку, а дівчинка сиділа на лавочці вмирала, з неї сеча текла, як ніби води у дівчинки відходять. І це не вбили? А що це? Там все пошкоджено було! На місці цієї дівчинки будь-яка могла бути.”
Катерина підтвердила, що коли вона прийшла за сестрою, та була в чужих брюках.

“він подзвонив і сказав:“Приходьте за Ірою, вона вся в крові розтікається”. Я прийшла, Іра вже на лавочці напівжива-напівмертва, в чужих штанях, багато дуже крові було… Він сказав, що вона впала і собі голову розбила, а що кров у неї йшла — це місячні ніби прийшли”, — розповіла “360” Катерина.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.