facebook

Пропав наш хлопчик! Поширьте! Розшукують 16-річного хлопця в окулярах і берцях – “Пішов до лікарні і…”

У Києві розшукують хлопця, який пішов з дому ще у вівторок, 1 грудня, і досі не повернувся. Про це повідомили у Службі розшуку дітей при столичній поліції, передає «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, розшук неповнолітнього ведеться силами співробітників Солом’янського управління поліції ГУНП у місті Київ.

За даними правоохоронців, розшукується неповнолітній Крайнюков Артем Сергійович. Хлопчик 2004 року народження 1 грудня 2020 року пішов з дому до лікарні, та до цих пір так і не повернувся.

Прикмети зниклої дитини: виглядає на 14-15 років, на зріст 168 сантиметрів, худорлявої статури, волосся темно-русяве, коротко стрижений.

Був одягнений у куртку бушлат з кадетського корпусу, штани темні. Взутий у берці. На голові – шапка спортивна темного кольору. Хлопчик має проблеми із зором та носить окуляри з діоптріями.



Усіх, хто володіє хоча б якоюсь інформацією про те, де може перебувати неповнолітній, просять телефонувати за номером «102».

«Звідки пішов, в яку лікарню пішов, чи був у лікарні і вийшов? Ну хлопці, хоча б щось», «А попереднього кадета знайшли? Був уже начебто хлопчик зеленоокий з чубом світлим… Куди вони всі йдуть?», – хвилюються небайдужі кияни.

Читайте також:  Статистика брехні прокремлівських медіа про коронавірус

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.