facebook

“Все життя вчили дітей”: У Кропивницькому від коронавірусу померло два педагога

У Кропивницькому від ускладнень, спричинених Covid-19 померла вчителька гімназії Т.Г. Шевченка Інна Рожанчук та заступник директора НВО 1, Наталія Козачинська.

Про це у facebook повідомила керівник закладу Галина Войная.

“Інно Валентинівно! Наша розумниця і винахідниця, лагідна, переконлива і доброзичлива! Від Вас завжди йшов спокій і рівновага. Учитель з великої букви, їй не потрібні були ні кандидатські, ні докторські дисертації – вона щиро любила дітей і любила їх учити і ніколи не проміняла б учительську роботу ні на що, якби не втрутився триклятий вірус. Сьогодні вночі пішла із життя Учитель української мови і літератури гімназіі імТ.Шевченка Рожанчук Інна Валентинівна. Колектив поніс непоправну втрату! Відчай, безвихідь, туга і невимовний біль… Світла пам‘ять тобі, Інночко! Ти завжди з нами”, – ідеться у повідомленні дирекора навчального закладу.

Про смерть заступника директора комунального закладу НВО ЗНЗ І-ІІІ ступенів № 1 – ДЮЦ “Перлинка”, Козачинська Наталія Вікторівна у facebook повідомила директор вищезгаданого ВНЗ Инна Базеко, жінка написала наступне:

“Непоправима втрата. Пішла з життя мудра, лагідна, розумна. Я не можу в це повірити. Козачинська Наталія Вікторівна-заступник директора з навчально-виховної роботи НВО #1, залишиться в моєму серці назавжди”



Також у групі навчального закладу просять допомогти усіх небайдужих на поховання педагога:

“Дорогі друзі! Нажаль, родина Наталі Вікторівни вичерпала всі свої матеріальні ресурси під час дороговартісного лікування. Велике прохання допомогти коштами на поховання.
Номер картки доньки Ірини: 5168757337690566.
Дуже вдячні всім за моральну і матеріальну підтримку! Це надзвичайно важливо”, – написала Інна Дихнова.

Також щирі співчуття родині приносить колектив навчального закладу Колектив закладу НВО 1:

“Приносить щирі співчуття з приводу важкої та непоправної втрати, несподіваної смерті світлої людини Козачинської Наталії Вікторівни.

Читайте також:  До середини 2021 року Україна зможе вакцинувати лише близько 3% населення S&P Global Ratings

Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце прекрасної людини, проте світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть!
У нашій пам’яті Наталія Вікторівна назавжди залишиться добрим другом, доброзичливою колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.

Глибоко сумуємо з приводу непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині, сумуємо разом з Вами”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.