facebook

Навчання в закладах профосвіти під час січневого локдауну: нові правила від Міносвіти

Навчання в закладах профосвіти під час січневого локдауну: нові правила від Міносвіти 



У Міносвіти уточнили, якщо практика припадає на січень 2021 року і її не можна провести онлайн, її потрібно перенести на пізніше. У такому разі з учнем мають погодити дати відпрацювання, а далі затвердити в директора профтеху.

Також адміністрації закладів профосвіти мають скорегувати графік роботи для працівників закладів на період посиленого карантину. Крім того, у гуртожитках мають і надалі дотримуватися протиепідемічних заходів. Йдеться про вимірювання температури, дезінфекція поверхонь, масковий режим у місцях загального користування.

“Ми вкотре звертаємо увагу закладів на необхідність дотримання правил, які запобігають поширенню COVID-19. Управлінці на місцях мають у запасі майже три тижні, щоб адаптувати освітній процес до нових вимог, а головне, поінформувати працівників закладів про майбутні зміни. Вони стосуються не лише переходу на дистанційну роботу, а й мінімізації фізичних контактів між учасниками освітнього процесу”, – зазначив заступник міністра освіти і науки Ігор Гарбарук.

Нагадаємо, раніше МОН надало

Подовжені канікули чи дистанційка: Міносвіти дало рекомендації щодо навчання під час локдауну
рекомендації для шкіл у зв’язку з посиленням карантинних обмежень 8-24 січня 2021 року.

Читайте також:  Коли почнеться навчання в школах і вузах: з'явилася точна відповідь

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.