facebook

Правий сектор після ночі залишається під Адміністрацією Президента

Правий сектор почав пікет біля Адміністрації президента, вимагаючи відставки Авакова.

1651884



Представники організації Правий сектор всю ніч провели під стінами Адміністрації Президента і досі не розходяться, пишуть очевидці у соцмережах.

“Правий сектор о 6:30”, – повідомляють у Twitter.

Twitter.com/velmyshanovnyi
Повідомляється, що всю ніч представники організації скандували “Порох – агент Кремля”, били в барабан і голосно включали музику.

В СБУ та МВС чекають від Яроша заклику до бійців ПС під Мукачевим скласти зброю

Напередодні Правий сектор почав пікет біля Адміністрації Президента, вимагаючи відставки Авакова і місцевих керівників МВС у Закарпатській області.

Раніше організація на своєму сайті закликала всіх прихильників Правого секторапікетувати АП.

Нагадаємо, 11 липня в Мукачевому Закарпатської області сталася перестрілка за участю осіб, які представилися бійцями Правого сектора.

Згідно з даними обласної прокуратури, конфлікт у Мукачевому розпочався після того, як 20 озброєних осіб у камуфляжній формі з написами “Правий сектор” і відповідними наклейками на автомобілях з метою розподілу сфер впливу призначили зустріч місцевим жителям в одному з кафе. Учасники зустрічі не змогли дійти згоди і відкрили стрілянину.

Працівниками міліції, які прибули на місце події, був заблокований виїзд з кафе, після чого озброєні особи відкрили вогонь на ураження по співробітниках органів внутрішніх справ з гранатометів РПГ 7, автоматів Калашникова, кулеметів ДШК й іншої вогнепальної зброї.

Народний депутат Антон Геращенко повідомив, що внаслідок перестрілки загинули три людини, ще семеро – поранені. Директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко повідомив, що серед загиблих – один цивільний.

У Правом секторі повідомили, що в Мукачеві загинули два їхні бійці, після чого вони відступили в гори. Також в організації заявили, що підняли за бойовою тривогою весь Правий сектор. Бійці ПС заявили, що готові здатися тільки після команди лідера організації Дмитра Яроша.

Читайте також:  Будуть руйнування: астролог назвала міста, які ось-ось постраждають

ЗМІ повідомили, що співробітники правоохоронних органів затримали підозрюваного у стрілянині в Мукачевому. Це 18-річний студент з Миколаївської області.
За матеріалами: Корреспондент.net

Шукайте деталі в групі Facebook