facebook

Сумна звістка! У Польщі на заробітках померла молода мама двох діток. Репост! Допоможіть перевезти тіло, не будьте байдужі до чужого горя

В Польщі на заробітках п0мерла Тетяна Рачок, рідні збирають кошти, щоб перевезти тіло

В Польщі померла молода жінка з м. Новояворівськ Львівської області Тетяна Рачок. Повідомляється, що жінка померла від серцевого нападу.

Про це у Facebook повідомляє Тетяна Андреєцька.

Сумна звістка болем огортає серце. У Польщі м. Варшава на заробітках перестало битись серце молодої мами двох неповнолітніх хлопчиків. Тетяна Рачок 36-річна новояворівчанка, померла від серцевого нападу. Сестра Галина Рачок збирає документи і готується перевезти сестру на Україну. Допоможіть зібрати кошти і повернути додому, поховати її тіло тут, щоб діти могли прийти до могили мами помолитися і поставити свічечку. Для цього бракує 4000 злотих.

Звертаюсь до вас люди, бо знаю, що серед вас багато чуйних і добрих сердець. Наскільки це боляче знати, що людина померла на чужині в таких молодих роках. Все таки ніхто не знає, що кого чекає.Вічна пам’ять тобі Таню.

Реквізити картки:
5168 7574 1845 5947 – Рачок В’ячеслав Володимирович

Дуже прошу хто знає дітей, поставтесь із розумінням і вспівчуттям. Тільки не розпитуйте їх що і як сталось!Це велика і тяжка травма для них!



Читайте також:  Людоньки допоможіть! Пішла до школи і не повернулась: на Львівщині вже понад тиждень розшукують 14-річну дівчинку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.