facebook

Українка вакцинувалася від коронавірусу: що про це відомо

Українка Ілона Фанта, яка проживає в Ізраїлі, зробила щеплення від коронавірусу вакциною концерну компаній Pfizer i BioNTech.



Про це інформує ТСН.

Нагадаємо, що в Ізраїлі 20 грудня почалася масова вакцинація населення від коронавірусу. Першими отримати щеплення мають медики, люди похилого віку, а також люди із групи ризику. Наразі вакцинують перших.

Ілона Фанта належить формально до медичних працівників, адже працює у комітеті із контролю за медичними дослідженнями. Незважаючи на те, що ця посада офісна і не передбачає безпосереднього контакту із пацієнтами, жінка мала право на укол. Але перед тим їй довелося зареєструватися і заповнити низку форм, зокрема дати згоду на щеплення.

Ілона Фанта зауважила, що процес вакцинації відбувається злагоджено та організовано. Людей також інформують про імовірні побічні ефекти. Жінка повідомила, що наразі почуває себе добре, побічних ефектів немає. Оскільки вакцинація від коронавірусу передбачає два щеплення, наступний укол в українки запланований на 13 січня.

Вакцинація для мешканців Ізраїлю безкоштовна, адже її покриває страхова медицина.

Нагадаємо, що першим в Ізраїлі зробив щеплення прем’єр-міністр країни Біньямін Нетаньяху в телевізійному ефірі.

Читайте також:  “Зірвалася з висоти 400 метрів” в Словаччині загинула землячка Олена Лозинська. Просимо щиру молитву за вічний упокій

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.