facebook

На Прикарпатті розшукують безвісти зниклого пенсіонера: прикмети (ФОТО)

Правоохоронці розшукують безвісти зниклого мешканця Калущини.



Поліцейські Калуського району просять допомогти у пошуках безвісти зниклого Чолія Богдана Миколайовича, 1940 року народження, мешканця села Негівці, що в Калуському районі.
22 грудня 2020 року із заявою до поліції звернулась мешканка Калущини. Жінка повідомила, що 19 грудня її батько вийшов з дому у невідомому напрямку та по даний час не повернувся, пише Галка з посиланням на

Поліцію Івано-Франківської області.
Прикмети розшукуваного: зріст близько 170-180 см, середньої тілобудови, волосся коротке сиве, очі карі, на лівому передпліччі є татуювання у вигляді жіночої голови, має шрам від оперативного втручання з ліва в області серця, шрам з права на голові від розсічення.

Чоловік був одягнений в штани спортивні сірого кольору, светер сірого кольору, куртку синього кольору, чоботи резинові чорного кольору, кепка з козирком чорного кольору.

Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 115 з позначкою «безвісти зниклий» Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Поліція Прикарпаття звертається до небайдужих громадян, які володіють інформацією про місце перебування Богдана Чолія, зображеного на фото, прохання повідомити до Калуського відділу поліції за тел: 067-344-40-33 або “102”.

Читайте також:  У ДТП на Прикарпатті серйозно постраждала 14-річна дівчинка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.