facebook

Моурінью скандалить з керівництвом Челсі через відсутність грошей

На Стемфорд Брідж назріває конфлікт між португальським фахівцем і керівництвом клубу через відсутність грошей на трансфер.

1651819




Британський таблоїд The ​​Sun стверджує, що головний тренер Челсі Жозе Моурінью посварився з керівництвом клубу через те, що досі не отримав ні копійки на придбання нових гравців, а єдиним значущим трансфером Аристократів цього міжсезоння досі є оренда нападника Радамеля Фалькао у Монако.

Невдовзі на Стемфорд Брідж повинен перейти голкіпер Сток Сіті Асмір Беговіч, але навряд чи йому доведеться відіграти істотну роль у команді в найближчому майбутньому – боснійця явно беруть як резервіста Тібо Куртуа. Разом з тим Челсі вже відправив кількох молодих виконавців, серед яких Джош Макікрен і Марко ван Гінкель, набувати досвіду в простіших клубах, що, на думку Моурінью, негативно позначиться на глибині складу і можливості проводити ротацію.

При цьому що цікаво, до закриття трансферного вікна діючий чемпіон Англії може попрощатися з колумбійським вінгером Хуаном Куадрадо, якого хочуть бачити у своєму складі клуби Серії А, а також нападником Лоїком Ремі, який хоче відновити співпрацю з Аланом Пардью в Крістал Пелас. Моурінью, вочевидь, порушував питання пошуку заміни обом у разі їх продажу, але отримав відповідь, яка його не влаштовує.

Раніше у списку пріоритетів португальця на трансферному ринку були імена півзахисника Ювентуса Поля Погба і захисника Валенсії Ніколаса Отаменді, але Аристократи, очевидно, програють боротьбу за обох – француз повинен стати гравцем Барселони, а аргентинець націлений перейти до Олд Траффорд і поповнити склад одного з головних конкурентів Челсі на внутрішній арені, Манчестер Юнайтед. Крім того, Жозе нібито наполягав на придбанні форварда Ліверпуля Рахіма Стерлінга, але в клубі чітко дали зрозуміти наставнику, що більше 40 мільйонів фунтів за проблемного, але дуже перспективного гравця не заплатять.
За матеріалами: iSport.ua

Читайте також:  Світоліна: Я не дуже люблю грати на траві

Шукайте деталі в групі Facebook