facebook

Катували праскою, різали і заливали горілку в очі: На Київщині бандити напали на родину підприємця (фото, відео)

До складу злочинної банди входило п’ятеро осіб. Всі вони жителі міста Ірпінь, крім лідера угруповання – 31-річного киянина.



У Київській області затримано членів злочинного угруповання, яке скоїло розбійний напад на будинок підприємця в селі Луб’янка Бородянського району, застосувавши жорстокі тортури до господарів. Про це повідомив на своїй Facebook-сторінці начальник поліції в Київській області Андрій Небитов, опублікувавши фото і відео затримання.

Злочин було скоєно ще 30 листопада, коли учасники цієї банди увірвалися в будинок приватного підприємця і близько години жорстоко знущалися над ним і його сім’єю – катували праскою, різали ножем і заливали в очі горілку, вимагаючи інформацію про місце зберігання грошей. В результаті нападу бандити пішли зі здобиччю в розмірі 3000 доларів, 8000 гривень, забрали ювелірні вироби та інші цінності, а також викрали два автомобілі, які були припарковані у дворі.

 

Як повідомили в прес-службі поліції, до складу злочинної банди входило п’ятеро осіб. Всі вони жителі міста Ірпінь, крім лідера угруповання – 31-річного киянина. Раніше він відбував покарання за крадіжку з квартири і вчинення грабежу. Деякі з учасників організованої банди раніше брали участь в рейдерських захопленнях.

“Під час проведення обшуків за місцем проживання зловмисників співробітники поліції вилучили 9 одиниць зброї, в тому числі автоматичної, балаклави, рукавички, спецодяг, спецзасоби, стяжки, ювелірні вироби і годинники, гроші, в тому числі і в іноземній валюті. Також вилучено 6 транспортних засобів, в тому числі і автомобіль, на якому зловмисники прибули в село Луб’янка, щоб скоїти напад”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  У Києві спростили процедуру подачі документів на польську візу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.