facebook

На Прикарпатті зіткнулися рейсовий автобус та машина (ФОТО)

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні 29 грудня на автодорозі “Івано-Франківськ – Львів” у Рогатинському районі.



Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні 29 грудня на автодорозі “Івано-Франківськ – Львів” у Рогатинському районі.

На Прикарпатті поблизу села Підкамінь трапилась ДТП. Про це повідомляють у “Варта-1” та “Франківськ-112”, пише ПІК.

Внаслідок ДТП на щастя ніхто не постраждав. На місці події працюють правоохоронці.

Нагадаємо, у зв’язку із посиленням вітру на території області рятувальники неодноразово надавали допомогу з розрізання дерев, що падали на проїжджі частини доріг чи будинки громадян.
Так, 29 грудня о 12:59 в селі Цінева Рожнятівського району працівниками Державної пожежно-рятувальної частини №8 смт. Рожнятів було розрізано дерево, що впало на проїжджу частину дороги.
О 13.13 в селі Дзвиняч Богородчанського району рятувальники Державного пожежно-рятувального поста смт. Солотвин надавали допомогу по розрізанню дерева, яке впало на покрівлю магазину.
О 13:15 в місті Надвірна на вулиці Лисенка працівники Державної пожежно-рятувальної частини №11 м. Надвірна надавали допомогу по розрізанню дерева, що впало на житловий будинок.
О 13:25 в місті Надвірна на вулиці Шевченка працівники Державної пожежно-рятувальної частини №11 м. Надвірна розрізали дерево, що впало на проїжджу частину дороги.

 

Читайте також:  “Поспішала до Львова на навчання”: 15-річна дівчина загинула у моторошній аварії. “Переїхав автомобіль”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.