facebook

Село на Франківщині визнали найкращим селищем в Україні. Відео

У відкритому голосуванні з-поміж шести сіл, чемпіоном проекту “ВеСело 2020” стало селище Обертин Івано-Франківської області.



Перший сезон проекту «ВеСело» офіційно завершено: читачі сайту depo.ua обрали найвеселіше, життєрадісне, оптимістичне село, яке і отримає титул «ВеСело 2020». Проте, фіналізувати сезон команда проекту вирішила відкритим голосуванням, в якому кожен читач сайту зміг відзначити те село, яке вразило його найбільше.

На третьому місці симпатій користувачів виявилося село Волоське Дніпропетровської області – дивовижне селище, яке розташоване на березі Дніпра. Буквально за п’ять років команда однодумців в ОТГ змогла перетворити село в квітуче та наповнену культурно-історично місцину.
Друге місце дісталося селу Степанці Черкаської області – це просто чудовий приклад того, як підлітки села самі змогли змінити своє життя, створивши своїми силами, або як мінімум – завдяки своїй цілеспрямованості в звичайному селі справжній центр молодіжного дозвілля StepHUB.

І нарешті, село-чемпіон, володар титулу «Краще село проекту ВеСело 2020» – Обертин Івано-Франківської області. Дуже красиве, доглянуте село, яке в першу чергу запам’яталося незвичайними формами соціально відповідального бізнесу місцевих жителів, дуже грамотним і правильним поєднанням історичної спадщини та сучасного життя і виховання і багатим культурним життям, повідомляють у Івано-Франківській адміністрації

 

Читайте також:  “Інтер” – на цвинтар. На Франківщині газета відмовилась друкувати програму каналу і закликала його бойкотувати

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.