facebook

Порошенко про закон щодо валютних кредитів: Сподіваюся, Рада виправить помилки

Президент прокоментував голосування за законопроект про реструктуризацію валютних кредитів.

1652103




Президент Петро Порошенко заявив, що сподівається, що Верховна Рада України “виправить свою помилку”. Про це він заявив в інтерв’ю, коментуючи голосування за законопроект про реструктуризацію валютних кредитів.

“Закон до мене ще не надійшов, закон має бути розглянутий регламентним комітетом, оскільки багато депутатів написали заяви, що їхні картки були в залі, але вони перебували не в залі, а картки голосували. Регламентний комітет це повинен розглянути. Я сподіваюся, що в Верховній Раді знайдеться достатньо здорових сил, щоб виправити власну, м’яко кажучи, помилку. Якщо політичного духу не вистачить у Верховній Раді, я захищу Україну, у мене немає ніяких сумнівів щодо цього”, – зазначив президент.

Нагадаємо, група депутатів фракції Блок Петра Порошенка зареєструвала проект Постанови щодо порушення голосування під час розгляду законопроекту про повернення валютних кредитів.

Нагадаємо, Верховна Рада підтримала в третьому читанні і в цілому законопроект №1558-1 “Про реструктуризацію зобов’язань за кредитами в іноземній валюті”.

В НБУ рішуче наполягають на відхиленні цього законопроекту і попереджає, що прийняття цього закону буде мати руйнівні наслідки для фінансової та банківської системи України.

Читайте також:  Зеленський озвучив вимоги і терміни для Саакашвілі щодо реформ

Шукайте деталі в групі Facebook