facebook

В Португалії померла медсестра через два дні після щеплення вакциною Pfizer

У Португалії 41-річна медсестра Соня Ацеведо померла у новорічну ніч, через 48 годин після того, як зробила щеплення від коронавірусу вакциною компанії Pfizer. Після уколу мати двох дітей, яка працювала в педіатричному відділенні в Португальському інституті онкології в Порто, не мала жодних негативних побічних ефектів після вакцинації, утім вже за два дні її життя обірвалось. 



Як повідомило сьогодні, 4 січня, видання Dailymail, для з’ясування усіх обставин смерті у найближчі два дні відбудеться розтин тіла.

Батько покійної Абіліо Ацеведо розповів газеті Correio da Manha, що його донька раніше не мала жодних проблем зі здоров’ям.

“Вона вакцинувалась від COVID-19, але у неї не було симптомів. Не знаю, що сталося. Я просто хочу відповідей. Я хочу знати, що призвело до смерті моєї доньки”, – сказав чоловік.

Роботодавці покійної жінки підтвердили, що вона вакцинувалася проти коронавірусу 30 грудня, і додали, що їм не повідомляли про будь-які “небажані ефекти”, під час вакцинації і через кілька годин після неї.

Донька Соні Ацеведо розповіла, що її мама скаржилася лише на “звичайний” дискомфорт в зоні тіла, де їй зробили щеплення, але загалом у неї все було гаразд.

Покійна жінка була одною з 538 медичних працівників інституту онкології, які отримали вакцину компанії Pfizer-BioNTech.

Читайте також:  Вакцини нема, а Уряд вже зайнятий впровадженням «COVID-паспортів»

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.